| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
sanalis 

Katılımcı Üye
Üye No: 82
Meslek: Bankacılık
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Cmt Oca 16, 2010 12:25 pm Mesaj konusu: YÜKSEKLI KÖYÜ NE ZAMAN KURULDU bilen varmi |
|
|
| ancak av resimleriyle doldursaniz siteyi. köyün ge... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız
|
|
 |
|
 |
Lynx 

Site Admin
Üye No: 2
Meslek: Öğrenci
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Cmt Oca 16, 2010 1:56 pm Mesaj konusu: Re: YÜKSEKLI KÖYÜ NE ZAMAN KURULDU bilen varmi |
|
|
sitemizde g... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ So much to live, so much to love
Ben Türküm! TÜRK Esir Olmaz!
Ben Türküm! TÜRK Devletsiz Olmaz!
Ben Türküm! TÜRK Bayraksız Olmaz!
Ben Türküm! TÜRK Ezansız Olmaz!
Ben Türküm! TÜRK Hürriyetsiz Olmaz!
|
|
 |
|
 |
ahmet_50  BAMYACI KADİRİ YOLMAK.

Katılımcı Üye
Üye No: 44
Meslek: Memur
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pzr Oca 17, 2010 8:23 pm Mesaj konusu: Re: YÜKSEKLI KÖYÜ NE ZAMAN KURULDU bilen varmi |
|
|
kamber agzina saglik köyümüzün geçmİşİnİ bu kadar ... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ [b] AHMET DURMAZ
|
|
 |
|
 |
Lynx 

Site Admin
Üye No: 2
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pts Oca 18, 2010 11:35 am Mesaj konusu: Re: YÜKSEKLI KÖYÜ NE ZAMAN KURULDU bilen varmi |
|
|
ahmet abi www.yukseklikoyu.com' dan alıntıdır. ben... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ So much to live, so much to love
Ben Türküm! TÜRK Esir Olmaz!
Ben Türküm! TÜRK Devletsiz Olmaz!
Ben Türküm! TÜRK Bayraksız Olmaz!
Ben Türküm! TÜRK Ezansız Olmaz!
Ben Türküm! TÜRK Hürriyetsiz Olmaz!
|
|
 |
|
 |
BuKeT 

Katılımcı Üye
Üye No: 70
Meslek: Sigorta
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pts Oca 18, 2010 11:55 am Mesaj konusu: Re: YÜKSEKLI KÖYÜ NE ZAMAN KURULDU bilen varmi |
|
|
abla sen anlatmışın ya işte daha neyi öğrenmek ist... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ !!!
La HiSToRiA Me ABSoLVeRA!!!
|
|
 |
|
 |
sanalis 

Katılımcı Üye
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pts Oca 18, 2010 6:37 pm Mesaj konusu: Re: YÜKSEKLI KÖYÜ NE ZAMAN KURULDU bilen varmi |
|
|
ben bilmeyenler icin diyom kuzum
|
|
 |
|
 |
cappadociali 

Süper Moderator
Üye No: 15
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pts Oca 18, 2010 6:46 pm Mesaj konusu: Re: YÜKSEKLI KÖYÜ NE ZAMAN KURULDU bilen varmi |
|
|
bu topic çok güzel olmuş, gerçekten bizi çok bilgi... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________
En son cappadociali tarafından Pts Oca 18, 2010 6:53 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
sanalis 

Katılımcı Üye
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pts Oca 18, 2010 7:04 pm Mesaj konusu: Re: YÜKSEKLI KÖYÜ NE ZAMAN KURULDU bilen varmi |
|
|
arastirmaya devam
|
|
 |
|
 |
yuseklili 

Aktif Katılımcı
Üye No: 16
Meslek: Memur
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pts Oca 18, 2010 10:18 pm Mesaj konusu: Re: YÜKSEKLI KÖYÜ NE ZAMAN KURULDU bilen varmi |
|
|
aslında nüfus dairesinde yazar köyümüzün ne zaman ... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ ...
|
|
 |
|
 |
|
|
|